Post by veyrinnitaso on Feb 7, 2022 7:21:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pop Breaker: Blast all Cubes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pop Breaker: Blast all Cubes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب کلیدهای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Pop Breaker: Blast all Cubes 2022 version ▞▞▞
اضافه های بسیار زیاد
خوب است اما چرا هیچ راهی برای ذخیره پیشرفت شما مانند فیس بوک یا از طریق ایمیل یا مخاطبین برنامه یا بررسی نحوه عملکرد سایر بازیکنان به عنوان مثال در یک صفحه انجمن وجود ندارد.
این یک بازی اعتیاد آور است! این موسیقی پس زمینه دلپذیر شما را آرام می کند! چنین بازی دوست داشتنی! بله تبلیغاتی وجود دارد که گاهی اوقات ظاهر می شود. اما به طور کلی این بازی قطعاً یک روز بد در کالج / مدرسه / کار است.
من نوشتم از آن لذت ببرید و متوجه شدید که باید تبلیغات وجود داشته باشد اما آیا واقعاً باید 3 بار بپرسید ... کمی تحریک کننده است
Pop Breaker: Blast all Cubes Bulmaca tsvq
خیییییلی دوسش دارم...... 1000 مرحله بیشتر رفته بودم پسرم 2 سالشه اش پاکش کرده.😕.دوباره دارم نصبش میکنم
بازی بسیار جذابی است که تلاش میکند تا رنگهای بلوک را به طور مساوی روشن کند و اشیاء را در مدت زمان مشخصی قبل از از دست دادن همه بلوکها از بین ببرند.
این یک بازی سرگرم کننده رنگارنگ بسیار هیجان انگیز برای کشف و بازی است.
تبلیغات بیش از حد طولانی هستند و گاهی اوقات به درستی کار نمی کنند.
سرگرم کننده برای گذراندن زمان
برای اظهار نظر خیلی زود است
اتلاف وقت عالی است، اما می تواند چالش برانگیزتر باشد
بازی آرامش بخش خوب
خیلی ازش لذت ببرید اصلا سخت نیست
Pop Breaker: Blast all Cubes ปริศนา ewkj
همین دیشب دانلودش کردم و به طور تصادفی به سطح 260 رسیدم قبل از اینکه مجبور بشم استراحت کنم!!!، بازی فوق العاده. منو یاد همون بازی ویندوز میندازه!!!
عاشق این بازی این یک حوصله شکن است. بازی کردن آن بسیار ساده است.
واقعاعالیه ممنون از زحمتتون🙏🙏🙏
بازی آرامشبخش/سرگرم کننده خوب. خوشحالم که میدانم اگر سطحی را از دست دادید، میتوانید بلافاصله آن را دوباره پخش کنید. اگر تخته را کاملاً پاک کنید، میخواهم ببینم که امتیاز / ستاره دو برابر میدهید.
این به اندازه کافی ساده است که به من اجازه می دهد ذهنم را آرام کنم و لذت ببرم. تو گوشیم داشتم که دزدیده شد. فکر می کردم دیگر هرگز آن را پیدا نمی کنم! با تشکر!
Pop Breaker: Blast all Cubes Slagalice qqo
این سرگرم کننده چالش برانگیز است و من را در سطح بیشتری می خواهم و بسیار زیبا است
یادگیری اما سرگرم کننده!
استفاده آسان است اما منهای 200+ بمب... مطمئناً این درست نیست؟ من بیش از 3000 سکه دارم اما از آنها در بمب ها استفاده نمی کند ... غیر از این فکر می کنم یک بازی عالی است
قبل از اینکه یک ساعت بازی کنم می دانستم آنطور که فکر می کنید آسان نیست
همه باید این بازی را امتحان کنند زیرا بسیار آرامش بخش است.
پاپ کردن بلوک ها سرگرم کننده است. آرامش بخش
خیلی خوبه..من دوست دارم تبلیغات اصلا بد نباشه
سرگرم کننده و آسان
من از این بازی لذت می برم. به فعال نگه داشتن مغزم کمک می کند.
Cooking Cafe - Food Chef आर्केड गेम rwg
Pop Breaker: Blast all Cubes ปริศนา ewkj
این برنامه شما را منجمد می کند و به من اجازه نمی دهد کتابم را ادامه دهم. درست نیست و بسیار خسته کننده است.
عالیههههه💛🌟🌟🌟⭐⭐🌟🌟
بازی خوبیه اما تمام مراحلش تکراریه اتفاق نمیفته جذب بازیکن رو اگه همینطور برم جلو ببینم بازم تکراریه باید حذفش کنم
Pop Breaker: Blast all Cubes Bulmaca tsvq
Pop Breaker: Blast all Cubes Slagalice qqo
چرا هیچ گزینه ای برای حذف تبلیغات وجود ندارد؟ فوق العاده آزار دهنده
من یک بازی را بارها انجام داده ام! خرگوش وجود ندارد! قطعا یک بازی ناقص است. می خواهم به سمت دیگری بروم و جایی برای رفتن نیست! من عاشق بازی هستم اما نمی توانم بمانم! هیچ کمکی وجود ندارد!
این فعالیتهای سرگرمکننده، حرکتی، وضوح چشم و سرعت دریافت و پردازش اطلاعات مغز شما.
گیم پلی زیبا اما زیباتر با تبلیغات کمتر
در اندروید دانلود نمیشه
خیلی بازی خوبیه نصب کنید
فقط امروز در این بازی بودم اما تا اینجا خیلی خوب بود