Post by veyrinnitaso on Feb 7, 2022 7:24:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кованице генератора варалица ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
Дала бих пет звездица да је заслужио али није.Може ли програмер да ми одговори
Не могу да користим ову апликацију док је интернет укључен, пуна је реклама што је више досадно.
Не много
Ок је. Свиђа ми се!!!!!!!! Пуно поздрава од мене и молим вас правите још много таквих игрица! 🙂
My Talking Tom নৈমিত্তিক enzc
Превише огласа. Чак и када желим да гледам рекламу, понекад се појави само црни екран са крстићем и не реагује. Онда морам да затворим целу игру и поново је отворим. Поправите то.
Талкинг Том би требало да прича ова апликација не говори. Некада сам се забављао разговарајући са Томом на једном од мојих телефона, али више не користим тај телефон, не могу чак ни да се укључим јер се не сећамо лозинку тако да нам не дозвољава да користимо телефон тако да не знам зашто ова не ради, али кладим се да ако сам пробао било коју другу, вероватно неће радити ни
Само инсталирајте, али звук није добар робот ако прескаче много речи
Шта се дођавола дешава, нисам могао да разумем? Све је добро, али моја омиљена игра дуга не долази на прави начин значи да се боја лоптица не може видети све је само празно и ово је моја омиљена игра у целом талкинг Тому ако можете да решите овај проблем онда помозите иначе ћу га деинсталирати јер тада немам другу опцију
Изузетно добра игра! Препоручио бих ово свима. Не знам шта да кажем више. Прилично добра игра!
Свиђа ми се игра јер држи мог сина заузетим када радим код куће или учим
Супер игрица али много треба времена да се учи
Супер је игрица
Када достигнете одређене године, Том почиње да се понаша чудно и брише ваше ствари говорећи учитај претходну игру или почни нову. Разочаран
Радило је добро, све док се једног дана није појавила порука која каже (⚠ Мој Талкинг Том покушава да сними аудио и телефонске позиве.) (Одбиј (10)) (Дозволи) Одмах сам притиснуо одбиј. Након тога сам деинсталирао све своје оутфит7 апликације, постоји теорија која каже да у апликацији Ангела постоји дугме које можете притиснути да покажете своје лице, а Ангела има мушкарца у очима. Пробао сам, али није ишло, гледао сам вести на Јутјубу и показало ми се „Деца киднапована из опасне апликације“.
Свиђа ми се ова игра, он може да прича и може да чује музику и прича вау кул дајем 5 звездица
здраво момци ово је на мом телефону јер на мом таблету морате да купите нешто пре него што можете да прегледате, тако да у сваком случају... било је прилично забавно, али нова икона ме је узнемирила када се уобичајено срећни Том променио у оно што је сада, уплашио сам се Никада нисам сазнао за ово све док нисам проверио деинсталиране апликације и шокирало ме је и сањао сам лоше снове, мислио сам да ће ме некако убити једини начин да добро заспим био је да ИЗБРИШЕМ ГОВОРУГА ТОМА ИЗ ОБЛАКА, тако да је такође разлог зашто сам деинсталирао понављајући распоред
Мой Говорящий Том Казуальные nvmj
My Talking Tom Thông thường mnw
преузето за моју децу, штета што нема више игрица, нпр. Томс гарден? када се једном одигра, постане досадно, потребне су неке нове ствари
Превише додатака. Некада је игра била много боља. Стално прекидање игре је веома досадно. Можда ћете морати да га избришете.
30 секунди игре па 1 минут реклама. Понављање. То је цела апликација. Не можете прескочити ни рекламе. платио сам без огласа на другом уређају и не постоји начин да то откључам на свом новом телефону, а да не платим поново. Некада је било забавно.
10/10 увек је 10/10
регистар хидратизује и онда нам треба било шта у вези са мном, а ви мислите да ми не треба добар дан, господине. могу ли да урадим то треба ми новац у твом животу са тобом радиш добро да видим како те ствари занимају пролазим кроз то код мене са твојим пријатељима у овом случају мислим за мене што пре и видећеш шта је питање моје главе ове поруке да видим шта су урадили аап
My Talking Tom Jednoduché hry hdwb
превише реклама. моје дете је углавном залихано огласом не може се добро играти са апликацијом
My Talking Tom Casual oeq
Превише огласа. Моја беба плаче јер се приказује много огласа. Она не ужива.
5 кад убаците друге игре
Искаче превише реклама
Добра игра за забаву
Невероватно добар
Одлична апликација. Без сумње.
да, свиђа ми се ова игра .али сваки пут када променим собе или странице појавиће се превише огласа .тако је досадно .учините нешто да контролишете своје огласе .хвала вм.
STRIKERS 1945 2 classic Arkade bje
Не можете уживати у игри јер имате оглас одмах након сваке ствари коју радите са мачком. Цела игра се односи на гледање реклама за преузимање других игара. Лоша идеја! Штета што си упропастио игру. Некада сам је играо и било је јако забавно.
Дао бих 5 звездица јер За три Сјајна ствар у игри. 1: има много одеће. 2: мини игрице су веома забавне. 3: можемо путовати по свету! Ово је стварно супер. Момци! Можете испробати ову апликацију. Мислим да ће вам се допасти и ова игра!!
Mazila ga je, gladila mu okruglu glavu i opuštene uši, ... Uprkos vrsti posla, trudio se da sačuva besprekoran izgled. ,,My name is Youssef,
Pansioni u gradu Tuluz
Добро, али је потребно заувек за преузимање !!!!!!!!!!!
Најјача игра свих времена
Моја деца воле Тома и његов глас.
То је лепа забавна активност без досаде која заиста уклања досаду, као што је прилагођена и стварно ми се свиђају графика и садржај
Уопште не могу да наставим игрицу... Кренем да играм, и одједном се све прекине и врати ме на контролну таблу тел... Тј на екран. И тотално све увек из почетка.. Учитавање игрице па све даље из почетка..... Зашто тако?
Ова игра је забавна и зумирао сам у камеру и нема сталкера, тако да је дефинитивно ова апликација безбедна. Играо сам ову игру доста у детињству и нико није покушао да нас киднапује