Post by veyrinnitaso on Feb 7, 2022 7:30:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećati sve hak ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Zabavna igra jednostavno nisam veliki obožavatelj korištenja exp za nadogradnju jela. Radije bi koristio zlato koje se može koristiti samo za kupnju karata u trgovini. Dakle, zlato je prilično beskorisno.
Prilično uživam! Do sada nisam osjetio potrebu da nešto kupujem jer je prilično izdašan s draguljima, bonusima itd. Uvjerite se sami.
Stvarno sam uživao u ovoj igrici sve dok nažalost nisam morao deinstalirati zbog problema. Nakon što sam završio 3. restoran (pizza restoran) prešao sam na sljedeći, dok sam igrao razinu jedan i pokazivao mi kako se sve skuhati kada je u pitanju klikanje na piće nije htjelo i grickalo je. Molimo riješite ovaj problem tiho zbog toga.
Aplikacija se odbija pokrenuti. Možete li provjeriti zašto
nevjerojatno igrati stvarno zabavno za sve uzraste divno, dao bih mu 1000000/1000000 (^_^)
Igra je super, ali mogu ažurirati najnoviju verziju
Sjajna igra! Ovisnost i dobar rasipnik vremena. Kupci stvarno moraju požuriti s narudžbom. Mjerač vremena počinje prije nego što uopće stignu do pulta. Sve u svemu dobro. Edit: Upravo sam doživio najrazjarnije iskustvo. Potrošio sam svoje dragulje dodatnih 30 sekundi i završio misiju, ali nije uspio zbog slučajnog dvostrukog dodira. Nisam namjeravao dvaput dodirnuti i baciti, ali nisam mogao otkazati tu radnju kada je to bilo najvažnije! Hajde, programeri igara, dopustite mi da otkažem akciju bacanja.
Mijenjam ocjenu sa 5 na 2 zvjezdice. Nekada je to bila zabavna igra sa zabavnim događajima. Sada su format događaja promijenili iz zabavnog u nemoguć. Nije moguće osvojiti nagradu u smiješno kratkom vremenu i nemoguće teškim razinama. Bilo je zabavnije kada ste mogli skupljati žetone od kupaca na redovitim razinama. Tako razočaran!
Nisam baš zadovoljan novim ažuriranjem. Više ne dobivate pojačivač na početku igre, a također kada ne prođete razinu, imate drugu priliku na kraju igre za gledanje reklame, ali sada dobivate samo nekoliko. Ostavite sve kako je bilo prije zadnjeg ažuriranja
To je dobra igra samo zbunjena o tome kako primiti sve kartice sa sastojcima nema "?" Gumb za objašnjenje što su ili kako ih nabaviti. Završio sam sve razine za doručak, ali piše kao 15 od 50, molim objasnite jer imam blagi OKP jer moram završiti dobivanje karata prije nego što mogu krenuti dalje lol jesam vrlo novo u ovoj igrici samo je želim razumjeti jer mi se sviđa lol
Počeo je dobro, a onda počinjem shvaćati da im je stalo do novca i vrlo je nepošteno proći određene razine igre s ograničenom količinom dijamanata, svaki dijamant koji osvojite ide u kasicu prasicu koju morate platiti da otvorite, onda kada koristite svoje zlato da zavrtite jebeni kotač, oni vam daju isto iznova i iznova. Tako nepravedno ne preuzimajte!
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategi dqte
U ovoj igri postoje razine koje NIKADA nećete proći a da ne potrošite novac. Moj savjet, igrajte dok ne možete proći razinu, izbrišite igru, a zatim preuzmite drugu igru. Ima dosta toga vani.
Zapeo sam i slučajno sam nekoliko puta pritisnuo svoje spremljene dragulje jer kao što su drugi igrači spomenuli dok žurite poslužiti jelo, slučajno ste pritisnuli gumb 'ponovni' i vaši dragulji su uzeti. Mislim da korištenje igre previše za kupnju dragulja za nastavak nije zabavno. Ne izgleda kao da programeri preuzimaju povratne informacije i mnogi se samo igraju kratko, umjesto dugo. Kliknuo sam na mnoge oglase, da počnem svirati nešto novo jer ovo nije izdržalo
To je zabavna igra za proći vrijeme. Do sada nisam imao većih problema i volim različite teme restorana. Ima neke reklame, ali nakon malo vremena, stvarno su mi prestale smetati. Nadam se da će nastaviti dodavati ovu igru.
Nakon ulaska u kasnije razine, nekoć praktičan servis jednim dodirom postao je očito nezgodniji; Nemam pravo na to kome prvo služiti. Ako dvije osobe žele istu narudžbu, želio bih dati ono što sam pripremio onome tko je prvi došao, a ne dopustiti da igra nasumično ispuni narudžbu novijeg korisnika. Ova igra treba neku vrstu mehaničke opcije nasljedstva/davanja prioriteta. Ovo mi je drugi put da se vraćam ovoj igrici i podsjetio sam se zašto sam je prestao igrati. Još uvijek ima mjesta za poboljšanje.
Igra je prekrasna, ali kako me telefon upozoravao na nedovoljno prostora za pohranu, izbrisao sam samo račun i zbog moje nesreće igra se ponovno pokrenula od 1. faze (tj. razine doručka) Zapravo, nakon što sam već izbrisao račun. Ali u to vrijeme jeste. ne vraćati se na 1. fazu ali kako to ovaj put. Stvarno sam uznemiren jer sam stigao do gurmanskog grada, restorana u Šangaju.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Стратегије put
Sviđa mi se ova igra, vrlo je zabavna. Ali tempirane razine su teške! Ljudi dolaze sporo za početak, a s vremenskim zadatkom TREBATE ubrzati pojačanje mjerača vremena za hranu, a čak i tada je još uvijek teško. Mislim da ljudi moraju brže ući za te razine.
Igrica je odlična. Samo što malo pre brzo idu narudžbe dok se ne navikneš .
Igra je jako dobra, dok ne dođete do francuskog restorana, ne možete ići dalje bez plaćanja u gotovini, dao bih vam ocjenu 5, molim izmijenite previše oglasa, sada ništa.
Odlična igra kuhanja... Neke razine su prilično izazovne i ima puno dodavanja pa ako je to problem nađite drugu igru. Nemam ništa protiv njih, koristim ih da dobijem besplatne stvari ili uzmem pauzu u kupaonici. Sve u svemu, odlična zabavna igra za igranje.
Kako napredujete, prolazite kroz 5 restorana, neke razine postaju stvarno nemoguće pobijediti bez pogodnosti... ili dok vam ne padnu palčevi! Nagrade nakon prolaska razina su 1 - 3 dijamanta, dok kupnja pogodnosti iznosi najmanje 100 dijamanata svaki. Isprva je bilo zabavno, ali sada postaje frustrirajuće kada ste zapeli na istoj razini 2 tjedna zaredom. Kupovao sam, ali izazovi na događajima s timerom su smiješni!
Tada je počelo lijepo... Nikada nisam bio toliko frustriran igrom!!! Oglasi se pojavljuju nasumično, dosadni su kao pakao! Nemojte me tjerati da počnem kako je teško proći neke razine. Jesam li rekao teško? Mislio sam nemoguće! Ovo je jedna * * igra! Deinstaliram!
Sad sam u trećem restoranu, tako sam frustriran zbog vremenskog zadatka, ljudi su prespori da bi došli pa će vam vrijeme ponestati prisiljavajući vas da gledate reklamu ili trošite dragulje...uvijek nemate dovoljno vremena.
Samo stvarno mrzim kada su u pitanju reklame. Pokušao sam toliko puta proći razinu, ali se ispostavilo da nikad ne uspijevam??? Zato što sam morao birati za pojačanje ili sam morao gledati reklame da bih mogao proći razinu. Kako neugodno
To je nevjerojatna igra. Većinu vremena je prilično izazovna, ali volim prihvatiti izazove i stvarno uživam u ovoj igri. Uvijek čekam nove restorane jer brzo završavam svoje razine
Stalno uzima moje dragulje, a zatim kaže da ne možete baciti hranu ili hranu koja je zagorjela na razini bugera, stalno gricka, trebalo je 267 dragulja nakon što sam dobio dovoljno da prođem, a zatim kaže da nisam i tjera vas da ponovite razinu dao bih više, ali nastavi to raditi drugačije igra je bila vrlo ugodna sada frustrirajuće razmišljam o brisanju ako nije popravljeno
彩金捕魚-Jackpot Fishing アーケード mab
Užasno. Ploče su gotovo nemoguće osim ako ne potrošite gotovinu za pojačanja. Ponekad pojačanja niti ne pomažu. Dobiješ samo 5 igranja, a onda moraš čekati da se igra još. Volim kontinuirane igre. Ova igra je lako dosaditi. Ne gubite vrijeme. Deinstaliranje.
Ljubavna igra međutim greška na 264. Ne daje vam dovoljno vremena za dovršetak. Koristio sam 100 dijamanata za dodatnih 30 sekundi, ali još uvijek nije bilo dovoljno vremena. Natjerat će me da izbrišem igru ako se problem ne riješi
Podiže razinu težine na razini 45. Boosteri su beskorisni što čini kupnju dijamanata neophodnom. Ovo nije besplatna igra. To je više kao demo koji vas veže za kupnju.
Sviđa mi se igra... vrlo zarazna. Međutim, dijamanti/dragulji i kasica su po mom mišljenju skupi! Molim vas učinite to barem malo jeftinijim i onda će više ljudi trošiti novac
Cooking Frenzy®️Cooking Game কৌশল hujz
Sviđa mi se to što se svi ljudi nahrane u kratkom vremenu
Sjajna igra sa stvarno zabavnim igranjem. Neke razine je nemoguće završiti osim ako ne pogledate oglas ili ne koristite pojačanje. Što više igrate, čini se da ima više ovakvih razina (ja sam u 4. restoranu i rekao bih da je 50% razina na ovaj način). Da je igra manje zabavna ne bih tolerirao gustoću reklama, ali je zabavna. Rado bih platio verziju bez oglasa (bilo trajno ili za x vrijeme
Volite igru, samo želim da ne morate uvijek koristiti vlastiti novac da biste dobili više dijamanata za pojačanja, posebno zbog činjenice da ne dobivate pristojan iznos za ono što plaćate. Ne može si svatko priuštiti da potroši 19, 20 ili čak 30 nešto za dijamante. Ali osim te sjajne igre.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strateške igre bpt
Igra je zabavna i grafika je dobra, ali otežava pobjeđivanje razina kako postajete sve više – tjerajući vas da plaćate novac za dodatke da biste je pobijedili ili gledate mnogo, mnogo oglasa. Razočaravajuće.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategia myhr
Slatka igra...samo previše prokletih reklama...!
Nemoguće je napredovati u ovoj igri sada bez da morate potrošiti pravi novac da biste prošli razine. Čak vam ni pojačanja ne pomažu proći kroz teže razine. Nije baš zabavno kada zaglavite bez dijamanata ili pojačanja za nastavak igre. Programeri moraju popraviti. Trebalo bi biti zabavno igrati - ne frustrirajuće! Deinstaliranje sada.
Ova igra je za početak bila fantastična. Žao mi je, ali 3 zvjezdice su za ukupnu poteškoću prolaska razina bez trošenja novca!! Ne postoji način da prođete ove razine bez kupnje stvari. Većina težih razina će reći da trebate služiti 21 ili 16, a ne daju vam dovoljno kupaca da to postignete. Pokušao sam više od 82 puta i još uvijek ne mogu proći te razine jer odbijam potrošiti vlastiti novac samo da prođem razinu kada već trpim oglase.
Previše oglasa ima više vremena za oglašavanje nego za igranje, oprostite, ali da želim gledati non-stop oglase, gledao bih TV Ažuriranje: hvala na odgovoru, ali mislim da nije.. vaša igra nije tako sjajna da ja platio bi uklanjanje oglasa 'po vrlo jeftinoj cijeni'. Također čitajući neke druge recenzije vaš odgovor je standardni odgovor, a ne osobni odgovor, a dijelovi koji se uređuju na vašem engleskom također nisu tako dobri.
Volim ove igrice. Ovo je zabavno, ali osim ako nemate ili kupite pojačanja, ne možete pobijediti više razine. Isplati se nastaviti igrati.
Zašto se igra zamrzava svaki put kad imam slobodnog vremena? Sjajno se zabavljam igrajući ovu igru, kad se ne smrzava Svaki put kad dobijem slobodno vrijeme, pa je neću ocjeniti više od jedne. Upravo sam osvojio deset slobodnih minuta, i smrzlo se, to će trajati deset minuta. Čak i ako ga isključim i ponovno pokrenem. ništa, dok ne istekne tih deset minuta. Završio sam s ovom igrom!!!!!!
Moje iskustvo, ljudi, nemojte instalirati kuharsko ludilo, ako ne želite da vam se "odgovori!". Više puta nego što želim izbrojati, kuharska ludnica mora preuzeti 'dvaput', a zatim ne "ODGOVARA". Ovdje sam da uživam u ovoj igri, čak i potrošen novac jer im pomaže, neka bude otvorena. Pa, šteta, ne možete/nećete odgovoriti. U čemu je problem? Zar ne možeš popraviti?. Vjerujte mi ljudi, nisam ni ja slušao recenzije. Deinstaliram b/c. Osobno ne volim da me ne "ODGOVARAJU". Zbogom, molim te, nemoj trošiti
Uživam u igrici. Mnogi se ljudi žale da morate igrati da biste napredovali u igri. Nisam morao platiti da bih dobio pojačanja za prolaz razine. Igrajte igru, vrtite se i bingo. Dobijte svoje dnevne nagrade. Dobit ćete pojačanja koja možete koristiti za napredovanje. Može potrajati dulje za unaprijed, ali ako imate strpljenja, ne morate platiti.
Što dalje idete, manje su vaše nagrade....onda ako preskočite oglas, oglas se svejedno reproducira i ne možete izaći iz oglasa dok vam to ne dopusti. Svi znaju da igre imaju kupnju putem aplikacije. Pa zašto prisiljavati ljude da plaćaju. Za uživanje...došlo je do točke u kojoj bih se ljutio držati se konzola i kupovati pogodnosti od njih...svi znamo da morate biti plaćeni i dati novac da biste funkcionirali, ali je mučno kako programeri stvaraju igre i postavljaju ih jer moraš platiti novac da uživaš u njima...
Ovo je samo još jedna frustrirajuća igra. Ne možete prijeći na sljedeću novu razinu jer je stvarno teško i teško ako ste dosegli razinu od 105 do 110. Ovo ću uskoro izbrisati! Vrlo frustrirajuće!
Novac u vodu!!!! NEMOJTE KUPITI U APLIKACIJI!!!!! Kupio sam paket paketa i nakon što je igra izdala obavezno ažuriranje SVI kupljeni dragulji su nestali. Kontaktirani smo s podrškom i Googleom, a niti jedan nije htio zamijeniti dragulje niti izdati povrat novca. Sviđa mi se igra, ali ovo definitivno nije pošteno. Ako ne možete igrati bez dragulja, ali kada platite da igrate, sustav vas opljačka. Neću ponoviti tu grešku. #NoMoreInAppPurchases
Volio bih ovu igru puno bolju kada biste mogli iskoristiti iskustvo koje ste stekli igrajući se u trgovinama prije ponovnog da biste mogli nadograditi svoju hranu/kuhanje.