Post by veyrinnitaso on Feb 7, 2022 7:39:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest :vaření hry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest :vaření hry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neobmedzený všetok hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest :vaření hry 2022 version ▞▞▞
Táto hra je smiešna. Deti dostávajú ponuky a majú úplný prístup k nakupovaniu jediným kliknutím!
varenie fest Páči sa mi aplikácia, ale prajem si, aby sme získali viac diamantov a bezplatné reštaurácie. Zakaždým, keď idete do novej reštaurácie.
Veľmi zaujímavá hra, ľahko sa hrá, ale čas venovaný obsluhe zákazníkov je veľmi krátky. Pls pracujte načas
Dal som len 2 hviezdičky, pretože je také ťažké získať drahokamy.
Hra je v poriadku, ale ak si chcete udržať hráčov, musíte dať oveľa viac diamantov, ako očakávate, že otvoria novú reštauráciu s 1 alebo 2 diamantmi, keď na OTVÁRANIE novej reštaurácie treba 250
veľmi veľmi kreatívne Umenie a hra Znepokojivá vec je, že môžete veľmi rýchlo aktualizovať všetky veci týkajúce sa varenia
Hra vás núti hodnotiť a potom len zamrzne. Veľmi frustrujúce. Bola to zábava, kým sa to nestalo
Na zaciatocnych leveloch sa zakaznici nesmú hnevat cz nie su tam panvice ani rychla obsluha urob to perfektne prosim a aspon 1 restauraciu treba odomknut mincami okrem tychto je to nyc hra
Cookig Fest:משחקי בישול ארקייד vqm
uskutočnil nákup a stále to nebolo aplikované na hru, takže kým nedostanem odpoveď 2 hviezdičky
Je to pekné, ale nudné, otravné, keď idete ďalej, môžete sa dostať na inú stanicu, pretože nemáte dostatok drahokamov a dáte Like iba 2 drahokamy. musíte to upraviť.
Ahojte tvorcovia hry... Táto hra je naozaj zábavná a super a dávam za ňu 4 hviezdičky, ale je tu 1 problém, upgrade položiek závisí od drahokamov a pozeraním reklám a videí, ktoré by ste mali, nezískavame žiadne drahokamy zadarmo myslite na to a dávajte hráčom gemy zadarmo.... V opačnom prípade musíme túto hru odinštalovať.
Zobrazila reklamu ešte pred prvým spustením hry! Rozumiem hrám financovaným z reklamy, ale to je super chamtivé. Hral som jednu hru a je príliš pomalá na dokončenie jedál. Hanebná snaha dookola
na aktualizáciu potrebuje dosiahnuť veľa bodov, pričom daný čas je niekedy veľmi krátky
Milujem túto hru, je taká jednoduchá, ale je ťažké získať drahokamy
Spočiatku to bolo príjemné, ale potom sa celá kaviareň musí odomknúť drahokamom. A žiadny iný spôsob, ako získať tieto drahokamy, pokiaľ si ho nekúpite.. Nesťahujte túto hru!!!!
Očakáva sa nákup diamantov, aby ste sa mohli pohybovať po úrovniach a vykonávať vylepšenia. To je na hovno.
Milujem hru, ale žiadať príliš veľa diamantov je nefér odomknúť.
Teraz je to hra, ktorú milujem, môj jediný problém je odomknúť novú reštauráciu
Je to veľmi dobrá hra, rád ju hrám. Kiež by to dalo modrý drahokam s vašou výhrou.
Ak za ne nemôžete zaplatiť, musíte si pozrieť 50 videí, aby ste získali 5 drahokamov. a drahokamy potrebujete na upgrade vašich kuchynských predmetov.
Dobré, ale príliš veľa potrebuje diamanty tak skoro v hre.
na odomknutie ďalšej úrovne potrebujete diamanty. ak si pozriete 10 reklám, získate iba 1 diamant, koľko reklám by som mal sledovať, aby som odomkol ďalšiu úroveň? veľmi sa neodporúča, ak chcete hrať zadarmo. a príliš veľa reklám v hre.
dobrá hra, ktorá sa mi páči, občas príliš rýchla, ale zábava potrebuje trochu zlepšiť, potrebuje viac voľného, strnulá potreba porozumieť určitej úrovni, ale baví ma to
Najlepšia aplikácia na plynutie času a pre tých, ktorí chcú veľa variť, ale nemôžu, takže ju môžu použiť aj ako ašpiráciu Ďakujem za túto aplikáciu Na záver by som chcel povedať, že je fantastická
Páči sa mi tá hra, ale diamanty by sa mali získať ľahšie.
dobré, ale daimond by mal byť poskytnutý pri víťazstve každej úrovne, bolo by to lepšie
Náročné, ale ťažké získať gomy, nemôžeme získať drahokamy
pekné, ale ťažké upgradovať, pretože je potrebné zaplatiť diamant. Je lepšie ho odinštalovať
Ľahšie sa hrá a hra, ktorá je v pomalšom pohybe, je ľahšie jej porozumieť áno, mám 70 rokov a nemôžem ísť tak rýchlo, ako som to robil, ďakujem
Dobrá hra, ale je ťažké získať diamanty, ktoré potrebujú upgradovať nejaké vybavenie, ktoré si musím kúpiť.😊
Dobrá hra, ale je ťažké získať drahokamy na upgrade, čo spomaľuje hru
Táto hra nie je veľmi dobrá skúsenosť, ktorá neučí ľudí správne variť. Rád by som si túto hru nainštaloval, ale mohol by som vám pripomenúť, či môžem hrať inú úroveň.
Úžasná hra vôbec ..Veľmi zaujímavé kuchyne...Vynikajúca hra na varenie..... Úžasná grafika, každá úroveň ma núti hrať ďalšiu úroveň. proste woooooooow hra....
Navrhujem, aby váš diamant bolo ľahké získať na každej úrovni
Hral som túto hru menej ako týždeň, absolvoval všetky úrovne v jednej reštaurácii, nemôžem ísť na ďalšiu bez nákupu diamantov. Hra bola dobrá, ale neplatila za to, aby som sa posunula ďalej. Hra bola odstránená.
Je to ako ťava prebehnutá cez dieru ihly! Potrebujem si pozrieť 10 videí, len aby som získal diamant...prečo nedať diamanty na konci 5 úrovní? Odinštaloval som túto hru. Možno ak budete niečo robiť s darovaním diamantov, rád by som vám odporučil túto hru. Poďme chlapi! Buďte dostatočne štedrí!
Sakra!!! V niektorých úrovniach ma to desí...pretože sa mi to nedarí odomknúť😡😡😡podráždený....tak som konečne odinštaloval túto hru👎👎
Systém ťahania je naozaj nepríjemný, malo by to byť klepanie, potom tak oslovíte viac zákazníkov, keď je dopravná špička.
Cookig Fest:משחקי בישול ארקייד vqm
Získať dostatok peňazí na otvorenie novej reštaurácie si vyžaduje čas
Zatiaľ zábava. Dúfajme, že získanie diamantov nebude trvať príliš dlho. Teraz som uviaznutý na obrazovke čítania a nemôžem sa vrátiť k skutočnej hre
Je smutné, že na odomknutie úrovne alebo reštaurácie potrebujete veľa diamantov. Premýšľate o jeho odinštalovaní
Zábavná hra, ale vyžaduje veľa nákupov diamantov na vylepšenie vybavenia.
Príliš veľa času na upgrady.. varenie trvá príliš dlho.. môže to viesť k podráždeniu hráčov.. opravte prosím časť s aktualizáciou..!
Hru som nemohol otestovať kvôli neustálemu zamrznutiu! neustále preinštaloval hru v nádeji, že to pomôže so zamrznutím, ale nepodarilo sa mi to, tak som ju jednoducho odinštaloval, kým sa hra nedá opraviť, takže sa hovorí, že táto hra bola veľmi neúspešná!
Memes Wars Акционе brc