(Android) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight fırıldaqlar pulu artırır
Feb 7, 2022 7:46:21 GMT -5
Post by veyrinnitaso on Feb 7, 2022 7:46:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar pulu artırır ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Oynana bilən personajlar üçün təkmilləşdirmə funksiyası əlavə etsəniz daha yaxşı olar. Rəhbərlər güclənməkdə davam edir, bizdə mövcud statistik simvollarla yalnız reklamın gücləndirilməsi ilə oynayırıq.
Sea Monster City-jeu de monstre Jeux de rôles fnt
Bu oyun sərindir, amma çoxlu reklamlar var, hətta mübarizə apara bilmirəm və yumruq düyməsi hər zaman donur, mən düşmənləri vuranda, yalnız kimsə ona çox qəzəbləndi. bəzən oynamağı dayandırıram
Layiqli oyundur. Sadəcə çoxlu reklam. Və hər bir personaj üçün eyni şeyin əvəzinə ən azı öz səsi olmalıdır.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Akció ltgh
Ən yaxşı halda vaxt itkisi. Sərhəddən çıxdı və nə baş verdiyini görmək istədi. Beləliklə, bu oyun dərhal düymə ezicidir. Sadəcə qaçıb yumruq vura və hər döyüşdən yaxşı keçə bildiyiniz zaman ki, şarj etməyin mənası yoxdur. Heç bir xüsusi unikal hiss etmir. Döyüşlərin fonunda musiqi yoxdur (yaxud da köhnə Budokai oyunundan çıxardıqları 3 Qoku səs yazısında mən bunu eşitməmişəm). Vicdanla? Bunun üçün 10 dollar xərclədiyim üçün özümdən bir az üzülürəm.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Δράση ktn
Oyun super əyləncəlidir və xoşuma gəlir, amma 1 problem var. Problem ondadır ki, kompüterlər həqiqi oyunçudan daha çox hit alır.
1 ulduz vermənin bir çox səbəbi var, çünki boss artıq ultra formadadır, çünki mən çox mübarizə aparmışam və düşməninizin sizə verdiyi kontuziya hücumu. 😑 üstəlik, ən yüksək dövlətlərə sahib olan qəhrəmanı almağı xatırlayıram. Özünü ALLAH QATİLİ adlandıran bir patrondan hələ də uduzuram, hətta bərabər mübarizə aparmaq üçün onu oyun valyutasına alıram, amma yox, patronun əslində ultra formada olduğunu başa düşürəm. btw ən azından dəri dizaynı yaxşıdır (YALNIZ).
Bu oyun yaxşıdır, amma ona 3 verməyimin səbəbi oyunun səhv olması və hekayə rejimini demək olar ki, bitirdiyim zaman düzgün dəri geyinməyimə icazə vermədiyi üçün pis döyüşçü ilə ilişib qaldım.
Bu, qısa müddət ərzində təkrarlanan və darıxdırıcı ola biləcək əyləncəli bir oyundur, sonra əyləncəli bir patron döyüşü keçirəcəksiniz. PvP-də sonsuz komboya sahib olmağımızın bir yolu var. Etməli olduğunuz şey əsas yumruq düyməsini bir neçə dəfə vurmaq, sonra yarım saniyə vaxt sərf etmək, sonra bunu yenidən etməkdir. Bununla da edə biləcəyiniz heç bir şey yoxdur. Bu, düzəldilməlidir, çünki bu, həqiqətən axmaqdır və mən tam sağlamlıqdan sıfıra qədər mübarizəni uduzdum və onların hamısı bu kombinasiya idi.
Mən ona 2 ulduz verdim, çünki bu, əsasən oyundur, çünki siz real pulla əşyalar almalı idiniz və bu, oyunu məhv edir və hekayə qaydasında deyil.
Oyunun gedişatı yaxşıdır, lakin döyüşən zaman personajların səsi eynidir, ona görə də hər bir döyüşçü üçün heyrətamiz olacaq öz səsini yaratmağa çalışın və niyə biz personajları real pulla almalıyıq, siz onları satın alına bilməlisiniz. digərlərini və səsli aktyorluq hekayəsini sınayın və həmçinin vs rejimində bizi döyüşmək üçün Arena seçməyə və kefla və məhvetmə tanrıları kimi yeni döyüşçülər və daha çoxunu əlavə etməyə məcbur edir, bəli, bu mesajı nəzərə alın
Reklamlar reklamlar reklamlar Hər oyundan əvvəl və sonra əlavələr var. Heç bir problem olmadan hər oyunda oyun eynidir. 2/10
Oyun olduqca yaxşıdır, lakin çoxlu reklamlar və personajlar bahalı deyil, lakin o qədər də çox zərər verməyən bir xarakter üçün bu qədər pul ödəmək sadəcə axmaqlıqdır. AI sizin verdiyinizdən daha çox zərər verir, sizə çox az ziyan vurur. hücuma qarşı dura bilmirsən və sən oyunu yaxşı oynaya bilərsən, mən oynadım, bu, olduqca yaxşı oyundur, amma tez darıxır, hekayələr çox uzundur və sona çatmaq çox uzun çəkir və siz həqiqətən də oyuna daha çox ziyan vurmağı düşünməlisiniz. oyunçu
Oyun bir az əyləncəlidir, amma telefonumu sındırdı. İndi telefonumu açanda, proqram açanda, oyunun ortasında olanda, kiməsə mesaj yazanda və digər ümumi hallarda heç vaxt olmayan bir reklam gəlir. Bu funksiyanı silmək və reklamları dayandırmaq üçün telefonumu düzəldə bilməsəniz, rəyim 1 ulduz olaraq qalır. (Cavab verir) Anladım, sizə pul lazımdır, amma mənə vaxt lazımdır. Telefonumda proqram yoxdursa, kütləvi reklam almamalıyam. Siz həmçinin oyununuzda kütləvi şəkildə reklam etməməlisiniz.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Acțiune sgs
Yaxşı oyun 💯💯💯👏👏👏👏 Ancaq bu oyunun proqramçıları daha çox səviyyə və yaxşı və ya pis bitən bir hekayə əlavə etməlidirlər
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight - YouTube
Bu oyun çox pisdir dostum. Mübarizədən sonra həmişə reklam olur. Mən onu oynayanda həmişə baş ağrısı və ürək bulanması verir, çünki bu, sadəcə olaraq pisdir. Dəri əldə etməyin yeganə yolu onu almaqdır və mən pul xərcləmirəm, onu yükləmək üçün məlumat sərf etməyin, pls
Harika
cox qesey oyndi
Əla başlayır, lakin sonra AI-nın təkrarlandığını başa düşürsən və buna görə də təkrar-təkrar eyni şeydir...beləliklə, bir müddət sonra asan və darıxdırıcı olur...yaxşı cəhd edin
Здесь можно скачать игру Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight для Android с модом Unlimited Money/Gems/Unlocked.
تحميل Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Mod ...
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight the best fighting action role-playing game on Google Play. This fighting game will give you the chance to
Mən bu oyunu sevirəm, cəmi bir həftə ərzində onu sıfırladım. Personajların əksəriyyəti Dragon Ball-dan Qoku ilə eyni səsə malik olmasaydı, daha əyləncəli olardı və lütfən, oradakı hücumları dəyişdirin, həmçinin onların güc səviyyələrini, xüsusi hərəkətlərini və kritik faizlərini də dəyişdirmək lazımdır. Qokunun hücum zərəri mələklərdən, xüsusən də onun ultra instinktindən qat-qat yüksək olmalıdır və lütfən, yeni yeniləmədə daha çox simvol əlavə edin. 😁
Bu oyun super gözəldir. Amma mənim fikrim odur ki, personajlar çox bahadır. Zəhmət olmasa qiymətdə endirim edin. Mən səni sevirəm♥ sən ən yaxşısan. və son bir şey. Rəqibimi məğlub etməyi bitirəndə və o yıxılanda onu yerə yıxmaq istəyirəm. Bunu mənim üçün əlavə et. Şəkildə olduğu kimi iki nəfər öz güclərini atırdılar və gücün hər ikisi kimin güclü olduğunu görmək üçün ortalığa dəydi. Zəhmət olmasa əlavə edəcəm. Bunu oxuyan hər kəs bu oyunu endirməlidir. Ən yaxşısıdır ★♡♥★♥♡》》
Portal de Apps e Jogos mobile para Android e iPhone download. Baixar jogo Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight para celular Android e iPhone.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight - Sensor Tower
Həddindən artıq reklam, hər bir mübarizənin bir reklamı var və bu qədər reklamla vicdanla onu oynatmaq mümkün deyil. Oynanış çox yaxşıdır, yəqin ki, ən yaxşısıdır, lakin əlavələrin miqdarı həddindən artıq çoxdur
Deyə bilərəm ki, bu oyun çox yaxşıdır, amma bir təklifim var, oyunu daha uzun və çətinləşdirə bilərsinizmi, mən onu sikkələrlə almaq üçün 5 ulduz və daha çox simvol qiymətləndirəcəyəm, çünki bu oyunu çox sevirəm və əlavə edə bilərsiniz multiplayerdir ki, mən də onu oynayan dostlarımla oynaya bilərəm!
Download the latest version of Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight for Android. Relive some of the most legendary anime battles. Stickman Warriors
Bu oyunu bəyənirəm, həm də pisdir ki, son patronu məğlub edə bilmirəm və nə vaxt bir xarakter seçsəm o, xarakterimi dəyişmir, məncə, zibil qutusuna çevrilir.
Əslində bu oyunu oynamaq üçün qüsursuz idi. Oyun olduqca incə və qeyri-adekvatdır, çünki dəbdə olmayanlardan həzz almayan düymələr bir-birindən olduqca uzaq idi. Mənə elə gəlir ki, tərtibatçılar daha böyük oyuna sahib olmaq imtiyazı olmayan insanlara qarşı diqqətsiz idilər. ölçülü əllər. Bu reklamların qeyri-adi miqdarda olması itaətsiz və olduqca yorucu və çox əsəbi idi, çünki bu reklamlar tərəfindən vəhşicəsinə sui-istifadə edilmədən bir matçdan həzz ala bilmədim. Xoşagəlməz hörmətlə İ
Həm qrafika, həm də idarəetmə baxımından yaxşı oyun, lakin çox vacib olan bir şey çatışmır. Düşünürəm ki, bütün əjdaha topu pərəstişkarları ultra instinkt Goku üçün avtomatik qaçmaq istərdilər. Bu xüsusiyyəti əlavə etsəniz, şübhəsiz ki, ona 5 ulduz reytinqi verəcəyəm. Zəhmət olmasa cavablandırın.
Stickman Warriors Super Dragon Shadow Fight - a beautiful drawing and high quality animation action fighting game in which players meet characters from the
Bu oyun yaxşıdır, lakin siz boss rejiminə keçdiyiniz zaman o, donur
Çox gözəl oyundu
Bu oyun Dragon Ball pərəstişkarları üçün əladır və Dragon Ball personajlarından həzz almaq üçün fantastik bir yoldur. Bu oyun həm də 2 il əvvəl köhnə telefonuma endirdiyim üçün çox uzun bir yol qət etdi, daha yaxşı qrafika, daha çox simvol, hekayə rejimi və s. Bu oyun olduqca yaxşı olsa da, əlbəttə ki, bu proqramı yükləməyi düşünərkən diqqətdən kənarda qalmayan bəzi şeylər var, bir çox soyuq personajlar və döyüş sistemi üçün pul ödəməlisiniz. Oxuduğunuz üçün təşəkkür edirik və bəzilərini təkmilləşdirməyi düşünün.
Oyun təəccüblü dərəcədə əyləncəlidir və onun oflayn olması xoşuma gəlir, lakin onun dost döyüş rejiminə sahib olması lazımdır. Təəssüf ki, bu oyun bir RIP olsa da. Bunu deməyə nifrət edirəm, amma bu oyunda etdiyiniz hər şeydən sonra bir reklam var və oyundaxili valyuta əldə etmək üçün alış-veriş edə bilərsiniz, lakin oyundaxili valyutadan istifadə etmək üçün heç nə yoxdur. Həm də bütün personajları 9.99-a almışam, lakin insanların youtube-da simvolları pulsuz əldə etmək üçün mod/glitch videoları var. Bu oyun ölüb və dollar oğurlayıb.
Oyun qrafikası yaxşıdır, sikkələr əldə etmək üçün real pul ödəməlisən, çoxlu simvol var, lakin hər 1-3 dəqiqədən bir reklam almağa meyllisən.
Adlar düzgün deyil və siz boss personajını satın alanda atk və hp materialları aşağı olur və bloklayanda qalxanın ORTA DÖVÜŞDƏ aşağı düşmə şansı var və hesabıma daxil olanda məhsulun qəhrəmanı Tanrı yox idi. kilidi açıldı, pls bütün bu səhvləri düzəldin, ona görə də 4 ulduz verirəm
Mən onların oyunu necə hazırladıqlarını sevirəm, lakin ona 4 verməyimin səbəbi odur ki, siz həqiqətən heç bir personajı YÜKLƏDƏ bilməyəcəksiniz, yəni mən qoku (gomu) sevirəm, amma onu digər oyunlarda olduğu kimi təkmilləşdirə bilmirəm (bilirəm ki, siz bir daha yaxşı versiya, lakin məndə olan versiyanın görünüşünü bəyənirəm (və mən mavi kimi müxtəlif rəngli saçları sevmirəm), ona görə də onları təkmilləşdirmək üçün bir yol əlavə edin.
Bu oyun heyrətamizdir. Amma mən 3 ulduza görə qiymətləndirirəm, çünki: 1. Düşünürəm ki, xarakter düşmənə yumruq vurarkən onun manasını artırmalıdır. 2. Ödənişli xarakter almazlarla ödəyə bilər!!!!! 3.Siz Gotenks əlavə etməlisiniz!!!!!!!! Bunu bacararsansa 5 ulduzla qiymətləndirərəm!!!😊😊😊
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ઍક્શન orwq
Qısa təcrübə reklamlara məğlub oldu. Yaxşı oyunlar yaratmaq üçün pula ehtiyacımız olduğunu başa düşmək üçün lazım olan avtomatlaşdırılmış sözləri eşitmək istəmirəm. Sizdə qanuni olaraq pullu simvollar və ppl-nin ala biləcəyi əşyalar var. Reklamları məcbur etmək, hər mübarizə sadəcə həddindən artıqdır.
oyun ləyaqətlə hazırlanmışdır, lakin bu qədər reklam yerləşdirmək qanunsuz olmalıdır. hər səviyyədən sonra (1 dəqiqədən az müddətə) gülünc miqdarda reklamla təcrübəni məhv etməyə qərar verdilər
Bu yaxşıdır, amma zəhmət olmasa PVP əhval-ruhiyyəsində duet və ya heyət əlavə edin, dostumla oynamaq istəyirəm, ona görə də 2 ulduz verirəm
Oyun əyləncəlidir, baxmayaraq ki, bəzi işlər ola bilər. Mənə elə gəlir ki, Real Pul vasitəsilə kilidi açılan personajlar bəzi çətin tapşırıqları yerinə yetirməklə də açıla bilər və ya onlar üçün bir hadisə var, hətta onlar üçün yuvarlanır. Onlayn rejimdə digər oyunçularla onlayn mübarizə apardığınız və Onlayn Turnirlərdə iştirak edə bilərsiniz. Daha çox mərhələlər olmalıdır, çünki eyni mərhələdə döyüşlər, çöllər, düzənliklər və s. işləyə bilər. Əlbəttə ki, daha çox personajlar. Bütün bunları düşünürəm, yaxşı oyun.
əla
Bu oyun əslində o qədər əyləncəlidir ki, animasiyanı, döyüşləri və hər şeyi bəyənirəm, amma qrammatika qardaşın pisdir və niyə Bulma və ya bu oyunda onun adı nə olursa olsun deyir: "Biz bütün işləri etdiyim kimi onu məğlub etdik.
Stickman Warriors Super Dragon Shadow Fight 1.0.7 Mod ...
Çoxlu videolara. Hekayə missiyaları zamanı hər döyüş arasında video olmamalıdır. X3 sikkə seçimi yaxşıdır, lakin missiyalar arasında zorla birini izləmək pisdir.
Sənə nə olub. Hekayə real hekayə ilə uyğun gəlmir. Adlar hətta üst-üstə düşmür. Mən sadəcə Super Saiyan Goku tərəfindən Super Sayain blue vegeto ilə turnirdə döyüşdüm və hələ də qalib gəldim. AI asan olsa belə, mən heç vaxt qalib gəlməməliydim. Siz hətta DBZ və DBS-ə baxmısınız. Və niyə bu oyunda DBGT var. Hər kəs DBGT-yə nifrət edir.